Långsjö stadsvillor - Ett skönare liv vid Långsjön

Brf Långsjöhusen ligger mitt i ett av Älvsjös mysigaste villakvarter, ett stenkast från vackra Långsjön med tillhörande naturområden. Här skapar Nine Doors Properties i samarbete med välrenommerade Liljewall arkitektbyrå moderna lägenheter med villakänsla om 5 rum och kök.

Långsjöhusen byggs i naturliga och underhållsfria material med en funktionell planlösning som utgångspunkt. Vackra fasaderna i lärkträ tillsammans med stora fönsterpartier ger husen ett spännande och modernt utseende. Samtliga lägenheter har en generös altan och rymlig takterass.

Visionen med Långsjöhusen är ett hem för dig som vill leva det urbana livet utan att behöva välja bort närheten till naturen. Vi vill skapa hem för dig som vill ha lägenhetens bekvämligheter med villans fördelar. Du ser ditt boende som en viktig pusselbit i det moderna liv du lever.

Hemmet är platsen där våra liv utspelar sig med allt vad det innebär: vardag, fest, lek, spel, matlagning, spill, årstider med slask och grus. Detta har varit utgångspunkten vid val av detaljer och materialpaletten. De utvalda materialen och lösningarna är därmed inte enbart vackra att se på utan även funktionella, slitstarka och av hög kvalité. Den sobra färgskalan skapar en harmonisk stämning och kommer att hålla över lång tid.

Arkitekt: Liljewall
Mäklare: Alexander White
Byggentreprenör: Totalprojekt i Mälardalen
Byggstart: 2016
Inflyttningsår: 2017

Nine Doors Properties AB

STOCKHOLM WATERFRONT BUILDING KLARABERGSVIADUKTEN 63
BOX 190, 101 23 Stockholm

Telefon: 0709779929
E-post: info@ninedoors.se