Om oss

Nine Doors grundades av Per Edstam, Reine Höglund och Pehr Åsgård med målsättningen att utveckla kvalitetsbostäder som tilltalar känslorna genom utvald arkitektur, funktioner, hållbarhet, hög klass, kvalitet och något extra i varje bostad. Vad det där lilla extra är vet bara de som flyttar in en bostad från Nine Doors.

Vi skapar bostäder med samma omtanke som om vi skulle bo i dem själva. Våra kunder kommer därför att bo i unika bostäder med spännande, modern arkitektur. Vi analyserar hur byggnader och mark bäst samspelar och planerar därför spännande hus efter varje fastighets unika förutsättningar. Kvalitet är i första rummet och för oss betyder det hållbara material, underhållsfria tåliga ytor i klassiska naturliga material såväl invändigt som utvändigt. Koncept, design och funktion hålls samman genom husen som ritas av namnkunniga arkitekter. Vi tänker färdigt innan vi bygger och som pricken över i erbjuder vi våra kunder att själva planera installationer så att TV och ljudlösningar kan integreras från början utan sladdhärvor. Vem mer än Nine Doors levererar skräddarsytt integrerat ljud från namnkunniga leverantörer som Bowers & Wilkins?

Per Edstam

Per är operativt ansvarig för Nine Doors Properties ABs utvecklings- och konsultverksamhet.

Per är fastighetsutvecklare med bred och mångårig erfarenhet av fastighets-utveckling och projektledning. Tidigare har Per varit fastighetsutvecklare, konsult och delägare hos RED, chef för projektutvecklingsavdelningen hos det börsnoterade TK Development A/S svenska filial och även bolagsjurist i samma bolag. Per har mycket goda kontakter hos svenska och internationella fastighetsägare och investerare samt mycket goda relationer med kommuner över hela landet.

Pehr Åsgård

Pehr är medgrundare till Nine Doors och ansvarar för Nine Doors entreprenadupphandlingar och samt därtill relaterad konsultverksamhet.

Pehr är civilingenjör och ekonom med examen från KTH och Handelshögskolan i Stockholm. Pehr har mer än 15 års erfarenhet av projektledning och byggverksamhet i egen regi. Pehr driver det framgångsrika Totalprojekt i Mälardalen AB tillsammans med Reine Höglund.

Reine Höglund

Reine är medgrundare till Nine Doors och ansvarar för kontroll och utveckling av konstruktionslösningar samt kvalitetssäkring.

Reine är projektledare och entreprenör med ett förflutet hos JM Bostad. Reine har en mångårig erfarenhet av contract management och totalentreprenader.

Nine Doors Properties AB

STOCKHOLM WATERFRONT BUILDING KLARABERGSVIADUKTEN 63
BOX 190, 101 23 Stockholm

Telefon: 0709779929
E-post: info@ninedoors.se