Stureby stadsvillor

Bara några kilometer från Stockholm city och med utmärkta kommunikationer presenterar vi nu Stureby Stadsvillor; fyra moderna exklusiva bostäder om fyra till sju rum och kök ritade av Liljewall arkitekter. Läget mitt i villaidyllen är fantastiskt och erbjuder utsikt över hela Stureby, närhet till service, förskolor och Sturebyskolan, en av Stockholms absolut bästa skolor.


Stureby Stadsvillor byggs i naturliga underhållsfria material på en tomt med vackra uppvuxna träd och frilagda bergpartier på en av de högsta punkterna i Stureby. Betong- och plåthantverk kombineras med levande trä- och tegelfasader. Dessa hus kommer att stå högt och synligt på Sturebys höjder med överblick över Stureby och omnejd. Samtliga bostäder får en rymlig takterrass i söderläge.
Byggnaderna byggs i platsgjuten betong vilket är ovanligt för hus i denna storlek. Detta innebär, förutom en helt annan beständighet än trä eller stålkonstruktioner, fördelar som ypperlig ljudisolering mellan lägenheter och våningsplan, behagligt svalt inomhusklimat på sommaren och golvvärme utan knarrande och knäppande golv. Barnen kan leka med sina vänner utan att det stör de minsta som sover på våningen under.


All interiör är noga utvald och arkitektritad och är i linje med den funktionella planlösningen. Materialval såsom bronssplipade betonggolv, carrara marmor och ask liksom exklusiva blandare från VOLA, smarta lösningar som infällda gardinskenor och infälld stämningsbelysning med LED-teknik skapar ett modernt och funktionellt arkitektritat konceptboende.
Visionen med Stureby Stadsvillor är att skapa ett hem för dig som vill ha lägenhetens bekvämligheter med villans fördelar.

Lagakraftvunnet bygglov finns och därmed kommer byggstart att äga rum i oktober 2016 med planerad inflyttning i november 2017.

Nine Doors Properties AB

STOCKHOLM WATERFRONT BUILDING KLARABERGSVIADUKTEN 63
BOX 190, 101 23 Stockholm

Telefon: 0709779929
E-post: info@ninedoors.se